tiistai 20. lokakuuta 2015

Synttärilahjuksia

Lastemme serkkutyttöjen syntymäpäiviä on vietetty tässä syksyn mittaan. Toinen tytöistä tykkää kovasti kaikista supersankareista, ja toinen prinsessoista. Lahjaksi halusin antaa jotain itse tehtyä, mutta missä näkyisi lahjan saajan kiinnostuksen kohteet. Päätin ommella molemmille kassit.

Isosisko sai isomman kassin, jossa voi kuljettaa vaikka jalkapallovarusteitaan. Kankaat on kaikki kierrätettyjä; pohjana isännän vanha kauluspaita, muut materiaalit vanhoista t-paidoista ja housuista. Vuorikankaan (punainen mustilla palloilla) löysin kirpputorilta. Sisälle on kiinnitetty kauluspaidan tasku kännykkää varten. Nuorin herramme päätti että kassin kahvojen pitää olla erilaiset :)


Pikkusisko sai pienemmän kassin, jossa voi kuljettaa vaikka barbejaan tai prinsessakruunuaan. Nämä materiaalit ovat uusia lukuunottamatta ruusukuvioista vuorikangasta, joka on vanhasta lakanasta. 
Kasseja on niin hauska ommella! Ja taisivat olla saajilleen myös mieluiset :)

8 kommenttia:

 1. Kivat kassit olet ommellut. Kierrätys on aina pop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kierrätys on kyllä pop, ja mitä enemmän kierrätysompeluita tekee, sen enemmän ne houkuttaa tekemään lisää.

   Poista
 2. no wau mitkä kassit! Upeat! Varsinkin tuo prinsessalaukku. Meidän Hinni (5v) olisi mielissään tuollaisesta kassista! Tosin isompi sisarus (kohta 7v) olisi erittäin kateellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei muuta kun tylliostoksille, kassit ompelee käden käänteessä ;)

   Poista
 3. Ihanat! Tuollainen tylli kassi taitaa olla kaikkien prinsessa tyttöjen unelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä varmasti kelpaa jokaiselle prinsessalle :)

   Poista

Ilahdun sanoistasi :)