lauantai 31. lokakuuta 2015

Kasseja

Olen tässä pitkin kesää ja syksyä, pikkuhiljaa, ommellut kasseja vanhoista kauluspaidoista. Joskus joku ompeluryhmässä on tehnyt vastaavia, ja se on jäänyt mieleeni. Nämä ovat meenneet myyntiin paikallisen kirppiksen käsityönurkkaukseen :) Vuorikankaatkin ovat kaikki kierrätettyjä.Kaavana toimii muovipussi.


Kassien juju on niitten värikkäämpi kuosi. Nappilistat on tikattu kiinni vuorin väriin sopivalla langalla.


En vain pääse tästä kassien ompelemisen ilosta mihinkään :) Se on niin hauskaa!


Pitsiäkin lisäilin yksityiskohdiksi pariin kassiin. 


Tässä vielä yksi erittäin loistava kuva t-paidasta, joka on leikattu toukokuulla, ommeltu kesäkuulla ja kuvattu syyskuulla :) Välissä pidetty kovasti! Kaavana Ottobren kiva Summer Basic ja kangas ihana PaaPiin Raksu. 


Olen menossa reilun viikon päästä töihin! Olen silloinkin edelleen 50% sairaslomalla ja 50% töissä, mutta pääsen kokeilemaan kestäisikö olkapääni työntekoa. Kiputilanne on parempi kuin keväällä, nyt on löytynyt lääke joka toimii. Nyt on vain riesana valtava käden puutuminen, jonka syystä ei vielä ole tietoa. Mikähän siinä onkin, että kun yhdestä kohtaa alkaa hieman helpottaa niin jo toisesta kohtaa alkaa vaivaamaan. Tylsää! Mutta ihana mennä töihin pitkästä aikaa, johan tässä 8kk on oltu kotona...


4 kommenttia:

Ilahdun sanoistasi :)