sunnuntai 4. elokuuta 2013

Miten SINÄ viimeistelisit tämän?

Talvella 2010-2011 vietin aikaani kerran viikossa kansalaisopiston hopeakorukurssilla. Siellä, silloin jo, tein hopealevystä pallon. Olin ostanut sileän ketjun, jota silmällä pitäen tein palloon isot reiät. Pallo on siitä asti lojunut pakissani, kun en ole osannut päättää miten viimeistelisin pallon; tekisinkö siitä ihan kiiltävän, vai jotain muuta. Sitä ei ole siis ihan loppuun asti edes hiottu. Tänä kesänä löysin pallon, unohtuneena. Ripustin sen ketjuunsa ja se on päässyt kaulaani killumaan (näyttää jo alkaneen patinoitumaan, kuvissa näyttää rumasti ruskealta). Mutta jotain se kaipaisi. Kerro siis, Juuri Sinä, mitä tälle tekisit?


4 kommenttia:

 1. Wow. Hieno pallo. En tiedä pitäisinkö sen ihan noin tai sitten oikeen pitkään ketjuun riipukseksi roikkumaan. Vai muistuttaako liikaa bolaa ja sukulaiset, naapurit ja työkaverit alkaa kyttäämään vatsanseutua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, bolaa vois muistuttaa liikaa, herättäis pian epäilyjä :D

   Poista
 2. Uijui miten upea! En kyllä tekisi minäkään mitään, aika täydellinen näin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :) Jotain se olovana kaipais, mutta en pilatakaan sitä halua kun onnistui ihan just niinkuin pitikin :) Mutta ehkäpä se on nyt just hyvä näin.

   Poista

Ilahdun sanoistasi :)