tiistai 6. elokuuta 2013

Haasteompelua

Eräänä päivänä etelä-pohjalaisten ompelijoitten fb -ryhmässä ommeltiin "yhdessä", jokainen omalla tahollaan. Aikaa oli koko päivä, ompeluksen päävärin tuli olla keltainen ja ompelupäivän aamuna tuli vielä kaksi ylläriä: työstä piti löytyä nappi ja jotain kierrätettyä. Ennen ja jälkeen -kuvat tietysti otettiin.

Oma lähtötilaneeni näytti tältä.


Keltaista apilajoustista, tumman harmaata resoria, neppareita ja ikivanhasta bodystä leikattu kuva. Kaavaksi valikoitui Helicopter Fox Ottobresta 1/2012, koossa 92 ilman saumanvaroja. Kuvasta puuttuu ompelumerkki.

Tähän päädyttiin.


Sain sitten venytettyä resoria liikaa tuossa halkiossa, vetää tosi rumasti :( Yhtä nepparin kiinnittäjäosaa jäi uupumaan, höh. Tilanne korjataan mahdollisimman pian.

Kierrätetty kuva löytyy takapuolelta.


Uskomatonta, miten tuo kuva on säilynyt! Se on leikattu bodysta, joka on poikien vanhimman serkun vanha, käytetty neljällä lapsella. Tuo serkkupoika pääsi justiin ripiltä :P Bodyn kangas itsessään oli jo nyppyinen kuin mikä, mutta kuva on pysynyt kuin uutena :)


Ja katsokaa mikä meille on muuttanut! Osallistuin arvontaan Unikuun Terapiahuoneella, jossa palkintona oli toiveiden mukaan tehty maalattu pehmolelu. Toivoin norsua kuusivuotiaalle, ja tällainen tuli postissa. Upeaa, miten joku osaa! Tämä norsu on kiertänyt vuorotellen poikien unikavereina, ei puhettakaan että siitä olisi tullut vain yhden pojan oma ;)


Huomenna alkaa koulu. Meillä mennään tokalle ja keskimmäinen aloittaa eskarin, hui! Pienin on onneksi vielä pieni pitkän aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun sanoistasi :)