torstai 17. syyskuuta 2015

Rakas farkku

Vaapula -blogissa törmäsin hauskaan haasteeseen. Ja koska ompelu on joskus hankalaa, haasteet on kivoja kun on jokin tavoite ja aikataulu. Niimpä lähdin innolla mukaan.Ja koska tilanteeni olkapäitteni suhteen on edelleen erittäin huono -tällä hetkellä lääkärit eivät edes tiedä mikä mua vaivaa- ompelu on välillä vielä vähän vaikeampaa. Niimpä huolimatta suuresta innostuksesta ja monista ideoista, joudun nyt turvautumaan jo aiemmin ompelemiini tuotoksiin. Jostain syystä näitä ei ole kuitenkaan aiemmin blogissa esitelty.

Kierrätysmateriaalia on näissä pussukoissa kaikki. Näihin sai tuhottua kivasti farkkujen pulttuja.


Pussukoissa on vuorina valkoinen sydänkangas.


Kiitos haasteesta! Täältä pääsee katsomaan myös muiden haasteessa mukana olleiden tuotoksia :)

7 kommenttia:

 1. Kivat pussukat, punainen on niin pirteä farkun kaverina. :)
  Tosi kurjaa tuollainen kipuilu, toivottavasti pian löytyy syy ja ennen kaikkea helpotus vaivaan. Kiitos, että siitä huolimatta olit haasteessa mukana!
  ps. Upeita kuvia sinulla tuolla instan puolella, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on kyllä tosi hyvä pari :) Toivottavasti ensi haasteeseen olisi parempi kunto että voisi tehdä jotain uutta. Ja kiitos kuvakehuista! Kuvaan tosi paljon, ja oon ihan jääny koukkuun Instagramiin... :)

   Poista
 2. Hauskat pussukat! Haasteet antaa jotenkin pontta ompelemiseen. Harmi että sulla on olkapää ongelmia, muistan inhottavana kuukauden kestäneen olkapäävaivani. Siihen löytyi syy: kalkkiplakin raastama kipu sekä tulehdus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä niin totta haasteissa, ja saa usein ajattelemaan/tekemään sellaisia mitä ei muuten välttämättä tuliskaan.

   Poista
 3. Sydänkangas sopii niin kauniisti farkun pariksi, ihanat pussit! Toivottavasti saat apua olkapäihisi, ja ennen kaikkea tiedon, mikä niitä vaivaa. Minäkin olen joutunut olkapään takia jättämään usein käsitöitä vähemmälle, jänne on sen verran rispaantunut, että aiheuttaa voimakasta kipua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin että ovat oiva pari :) Olkapääkipu on kyllä syvältä, kun vaikuttaa kaikkiin liikkeisiin :(

   Poista
 4. Kivoja pussukoita! Tuo sydän kangas sopii todella hyvin yhteen farkun kanssa :) Tsemppiä olkapään kanssa, toivottavasti vaivaan löytyy pien helpotus!

  VastaaPoista

Ilahdun sanoistasi :)