lauantai 14. kesäkuuta 2014

Sammalpolulla

Ihana PaaPiin suunnittelema Sammalpolku vihreässä värissä pääsi vihdoin työn alle. Olin kahden vaiheilla teenkö mekon vai t-paidan, päädyin sitten t-paitaan. Kahdesta syystä; ensinnäkin pienin poikanen pyysi heti kun näki minun kangasta levittelevän että hänkin haluaa siitä paidan, ja toiseksi jemmassahan on vielä tätä kahta muutakin väriä... :)


Kaavana jo ennenkin testattu ja hyväksi havaittu Summer Basic. Hihansuut käänsin niin että leikattu reuna jäi päällimmäiseksi, ja sauman alle laitoin pitsiä. Kaula-aukon käänsin ensin samalla tavalla, mutta siinähän kävi niin että kaula-aukko lerputti hervottoman kokoisena. Leikkasin sitten samasta kankaasta suikaleen ja huolittelin kaula-aukon sillä. Sauma on turhan paksu ja kupruilee paikkapaikoin, mutta ei niin häiritsevästi että olisin viitsinyt purkaa.


Valtavan hienot sovituskuvat työpaikan peilin kautta :D Mutta paidasta tuli tosi kiva, tykkään!


Lopuksi vielä muutama kesäkuva puutarhasta ja muualtakin.

2 kommenttia:

  1. Kivat hihansuut! Tykkään kankaasta myös hirmuisesti ja kaapissa on hyvän aikaa muhinut oma pala samaa, mutta en meinaa millään raaskia ruveta sitä leikkomaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nämä ihanuudet tuppaavat marinoitumaan, kun haluaa että se on just se oikea ja täydellinen juttu mihin kankaan uhraa.

      Poista

Ilahdun sanoistasi :)