keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kassi kesään ja tarpeeseen

Viime viikolla ompelin kassin. Olimme lähdössä töistä laivalle, ja tiesin että lykkään koko reissun ajan pyörätuolia. Joten tarvitsin laukun, jota saan kannettua ilman käsiä, joka on pieni mutta kuitenkin tarpeeksi tilava omille tavaroille sekä lisäksi asiakkaan lääkedosetille ja muutamille muille tarpeellisille jutuille. Otin oman kukkaroni mittapuuksi ja leikkelin kankaan.


Laukun kankaan olen joskus löytänyt Eurokankaasta. Vuorin leikkelin vanhasta lakanasta ja vetoketju on purettu jostain vanhasta kassista. Päällikankaan ja vuorin välissä on fleecekerros antamassa ryhdikkyyttä laukulle, ja se toimii kivasti. Sisällä on tietysti tasku puhelimelle.


Tästä tuli tosi kiva! Ainoastaan nyt kuvia katsoessa harmittaa että taskusta näkyy saumurilla tehdyt reunahuolittelut. Muuten kyllä ompelu sujui ja kaikki meni kuin Strömsössä :)
10 kommenttia:

 1. Voisko laukku enempää sulta näyttää! Sävyt ja kaikki sopii kuin nenä päähän! Hieno!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kassi! Miekin tykkään :)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen! Olen kans kirjavien kangaskassien ystävä.
  Pienehkö ja pitkällä hihnalla, semmosen itelleni parina kesänä ommellut.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva :) Pikkulautu on aina sellasia käytännöllisiä. Mä olen tosi huono laukkuihminen, mutta tälläset ku menee olan yli on niin parhaita, eikä ne paina, kun niihin saa niin vähän tavaraa sisälle. Kangas on kaunis. Olin ensin varma että se on joku retrolöytö. Mutta hieno yllätys että se onkin uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on juuri täydellisen kokoinen, eilen ulkoilutin sitä Stand Up -keikalla ja sopi sinnekin kivasti ;)

   Poista

Ilahdun sanoistasi :)