torstai 22. toukokuuta 2014

LANitellen

Viime viikonloppuna kokoonnuttiin jälleen EPOnaisten kesken, ompelemaan, juttelemaan, nauramaan <3 

Jotain pientä jopa valmistui. Pienimmälle miehelleni setti; housut ihanan värisestä vihreästä velourista, kaavana Saimit. Vihreä on pikkukaverin lempiväri. Väri on vääristynyt, se on oikeasti tummempi mutta en saanut sitä kuvaan parempana.


Paidassa kaavana on Little Lamb jostain Ottobresta, johon lisäsin miniEPOsta hupun. Sopi ihan hyvin, sattui olemaan miniEPOn takakappale hukan teillä. Kangas trikoota. Huomasin hupun ommeltuani että olen näköjään venyttänyt miehustan kangasta niin että yksi liikennemerkki on ihan muodoton. Päätin kuitenkin etten anna sen häiritä, ei se menoa haittaa :)


Poika oli taas ikionnellinen, olisi halunnut heti illalla kotiuduttuani kamppeet päällensä. Seuraavana päivänä sitten sai pukea ne päiväkotiin.


Huput on ihania! Housuista kysyttiin heti että onko taskuja.Itselleni leikoin jo olemassa olevan kivan paidan mukaan teepparin. Halusin löysän mallin, on kiva pitää toppia alla niin että sieltä vähän vilkkuu väriä.


Tasossa kuvattuna näyttää säkiltä, mutta päällä kivempi.


Ja koska näissä lempihousuissani ei ole taskuja missä kantaa töissä avaimia ja työpuhelinta, piti siis ommella tasku. Iso tasku. Voisi sanoa että ompelin taskun paidalla :)


Pitsisomisteet tietysti.Pieni kurkistus puutarhaani. Tai puutarha on ehkä hieman väärä sana, mutta on mulla siellä muutama kohdetta joita kuopsuttelen ja kaivelen, tongin ja istuttelen, rakastan <3 Kivet, kivikkokasvit, mehitähdet, ne on mun suosikkejani. Ja pionit! Yhdessä penkissä oli ihana pinkki pioni, joka kukki muutaman kesän, ja nyt se on menehtynyt :( Ostin toiseen penkkiin korvikkeen, toivottavasti se pysyy hengissä ja alkaa kukkimaan.

Pihassamm on kaivonrengas, jossa on putkessa veden pääsulku. Renkaan olen täyttänyt mullalla ja siellä kasvaa sammalta, mehitähtiä ja jokin kivikkokasvikin, ja tietysti kiviä.


Toisesta penkistä löytyy romuromantiikkaa <3


Täällä on helle, kesä tuli aivan yllättäen! Odotan kovasti jo viikonloppua, että saa taas olla päivät pitkät ulkona ja putsailla penkkejä, kanniskella kiviä ja kaivella multaa kynsien alta. Kivaa kesää teillekin kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun sanoistasi :)