maanantai 20. tammikuuta 2014

Kato äiti mä piilsin aketin!

Meidän pienimmäinen, 2v 4kk, tykkää kovasti raketeista. Niitä se aina piirtelee, tiskikoneen kanteen, takan kylkeen, lattiaan, televisioruutuun, sänkyyn... Kyniä aina pyritään piilottamaan mutta aina se jostain niitä löytää ja raketteja ilmaantuu milloin mihinkin. Tuurissa käydessäni kangasosastolta löysin vahingossa rakettikangasta, pitihän sitä pätkä tämän rakettifanin paitaa varten ostaa. Paidan ompelin laneilla toissa viikonloppuna, ja viimeistelin kotona. Pikkukaveri päivysti vieressä paitaa odottaen ja hätinä olin langanpätkät saanut katkottua kun se jo revittiin käsistä ja päälle piti heti pukea.


Taas rummusta ruttuisena, pikainen kuvaus pimeässä ja paita piti heti taas pukea kaverin päälle. Kaavana  Ottobren Little Lamb koossa 98, en muista lehden numeroa.

Ottobren Helicopter Fox -paita on tullut ommeltua trikoosta, vuoritettuna. Mutta voi surkeus tuota mun ompelukonetta; joustavien ompelu sillä on täyttä tuskaa! Tässä on hirvittävän näköiset nuo resorikanttausten päät, mutta näillä mennään ja poju tykkää katsella eläimiäkin.


Sellaista tällä kertaa. Täällä paukkuu pakkaset, ihanaa kun vihdoin on tullut talvi :)

2 kommenttia:

  1. Reippaat ja pirteän väriset paidat :) Tuo eläinpaita on tosi kivan mallinen, pitääkin etsiä kaava käsiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuon eläinpaidan kanssa vain harmittaa nyt, tästä olisi saanut kääntöversionkin kun olisi tehnyt kanttaukset niin että kestäisivät katseita nurjaltakin...

      Poista

Ilahdun sanoistasi :)