tiistai 25. maaliskuuta 2014

MiniEPO

Kyllä täällä hengissä ollaan. Ommeltu vain ei ole pitkään aikaan, eikä tehty kyllä muutakaan juuri. Perhepiirissämme on koettu tragedia, joka on vaikuttanut negatiivisesti kaikkeen huvittamiseenkin. 
Kunnes viime pyhänä kokoonnuimme taas ompeluryhmän kesken ompelemaan. Se oli kaikella tapaa voimaannuttava päivä, ja jotain valmistakin tuli.


Tämä huppari on pienimmälle miehelleni, koossa 98. Kaavana on ompeluryhmämme jäsenen piirtämä huippukiva EPOhuppari, joka siis on nyt myös miniversiona :) Täällä itselleni ommeltu EPO.


Tänä aamuna pikaisesti nappasin kuvat hupprista, pikkumies malttamattomana odotti vieressä. Taskut ja huput on nyt niin pop, joten huppu päässä on tänään kuljettu.


LANeilla valmistui myös kahdet saimi -housut samalle pikkukaverille, mutta niistä ei ole kuvaa. Täytynee nimittäin ryhtyä purkuhommiin; ompelukoneeni teki maailman kauheinta hypytikkiä kun siksakilla ompelin vyötärön ja lahkeet :(2 kommenttia:

  1. Näyttää mittasuhteiltaan tosi kivan malliselta hupparilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivan mallinen se onkin! Huppua jouduin vain vähän tuunaamaan, kun kangas ei riittänyt kaavassa olevaan huppuun. Se on koottu palasista :P

      Poista

Ilahdun sanoistasi :)