lauantai 4. tammikuuta 2014

Siskonflikkojen synttärilahjukset

Siskolla on kaksi ihanaa tyttöä, joilla on ikäeroa 13kk. Yhteisiä synttärijuhlia vietettiin juuri, ja lahjoiksi tytöt saivat liivimekot pinkistä Raksu -velourista.


Isompi, kummityttömme mekko, on kooltaan 110/116. Tämän leikkasin ensin, jonka jälkeen huomasin, että...


...kangas ei enää riittänytkään koko pituuteen koossa 98/104. Onneksi kaapista löytyi tummanruskeaa velouria, joka sopi ihan kivasti tähän. Hienot painaumat jääneet korihyllystä, eiköhän ne pesussa häviä?!


Taskut on tietysti oltava.


En tiedä oliko kiireinen kuvaus syynä siihen että pienemmän mekon tasku on noin vinksallaan vai tuliko se oikeasti noin kamalasti - ommellessa en asiaa ainakaan huomannut :( Ompelumerkkikin tuli vahingossa takakappaleen puolelle, nooh mitäs pienistä :)


Olipa haastetta jo pelkästään kaavojen löytämisessä/päättämisessä, kun itsellä ei tyttöjä ole. Onneksi paikallisesta ompeluryhmästä löytyi apu tähänkin vaivaan :) Ompelu sinänsä oli mukavan vaivaton projekti.


Kaavana molemmissa mekoissa on Mekkotehtaan Elina, hieman kavennettuna. 


 Näistä tuli ihanat, ihanille neideille <3

muoks.
Lisään tähän vielä tämän ainoan ommellun lahjan, lapaset siskolle. Ihanaa sammalpolkua päällä, sisällä vihreä fleece. Kaava on löytynyt aikoinaan Made by Pitsi -blogista.8 kommenttia:

Ilahdun sanoistasi :)