maanantai 18. kesäkuuta 2012

Arvontavoitot

Taannoisessa arvonnassa oli palkintoina rannekoru ja t-paita lapselle. Palkintojen tekeminen kuitenkin viivästyi, oli tässä tätä elämää ;) Sairasteltukin meillä on oikein urakalla, niin minä kuin lapsetkin. Pienimmän kanssa olin sairaalassakin 3 yötä imusolmuketulehduksen takia :( Hurja tauti, mutta lapset onneksi toipuvat nopeasti.

Sitten itse asiaan. T-paitaa toivottiin tytölle. Kankaaksi valikoitui tämä ihana kissatrikoo pinkein kantein ja tikkauksin. Kaavana Ottobren Riff koossa 92cm. Unohdin ommella paitaan Heluna-merkin, kun hätäilin että saisin sen postiin mahdollisimman nopeasti. Toivottavasti on sopivan kokoinen, t-paitoja onneksi voi käyttää vaikka vähän reiluja olisivatkin :)

Rannekoruun toivottiin punaista värimaailmaa. Materiaaleina tässä on sterling- ja Balinhopean lisäksi magnesiittirondelleja, viistehiottua jadea ja pikkuruisia ruusukvartseja. Koru joutui purkuun pari kertaa ennenkuin olin tyytyväinen. Vastaanottajan pikkuruinen ranteenmitta aiheutti sen, että helmiä piti vähän säätää uuteen järjestykseen niin että koru asettuu hyvin. Toivotaan että tämäkin olisi sopiva. Korun uusi omistaja voi ottaa yhteyttä jos koru on väärän kokoinen niin korjataan :)

Valmiina lähtöön.

Ja olipas kuulkaa mukavaa tehdä pitkästä aikaa koru! Viimeksi olen tehnyt korun vuosi sitten ylioppilasjuhlia varten. Mutta elävästi muistui mieleeni miksi en yleensä tee vaijerikoruja :D


12 kommenttia:

 1. Kiitos vielä paidasta! Se on tosi kiva! Pirpana miukui loppuillan innoissaan paidan nähtyään ja Jässikkä kärttää itselleen samanlaista! :) Vielä ei ehditty kokeilemaan, mutta luulen sen olevan ihan sopiva (tai jos on vähän reilu, niin se ei tosiaan yhtään haittaa). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten, minäkin pyörittelin paitaa moneen kertaan ja etsin merkkiäsi. Jos haluat, niin voit toki laittaa merkin tulemaan perässä, niin ompelen sen paikalleen! ;)

   Poista
  2. Näinhän me teemme :) Postia seuraa perästä.

   Poista
 2. Koru saapui eilen ja on aivan ihanan värinen!! <3 Se oli kuitenkin hieman nafti enkä ainakaan omin avuin saanut sitä ranteeni ympärille mahtumaan (enkä ehtinyt enää iltamyöhään miestä pyytää avuksi josko ois mahtunut). :/ En tiedä viitsinkö enää sinua pyytää tuota fiksaamaan/suurentamaan vaivaisen sentteröisen verran, kun on varmasti töisevää alkaa purkamaan...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sinulle sähköpostilla osoitteen johon bvoit korun lähettää korjausta varten :) Ehdottomasti laitetaan se kuntoon, eihän pienellä korulla mitään tee :)

   Poista
 3. Uutena lukijana selailin blogiasi. Kaikkea ihanaa olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Ahh, vaijerikorut :) Mutta kaunis on! Ja metka paita myös!

  VastaaPoista
 5. Ihana paita. :) Toiset ne osaa ommella. *huokaus...*

  Rannekorussa on nyt "niitä". Kivan näköinen.

  VastaaPoista

Ilahdun sanoistasi :)