tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kesäkassivaihto 2012

Törmäsin alkukesästä Heidin Aherrukset -blogissa Kesäkassivaihtoon. Pakkohan siihen oli mukaan lähteä, koska rakastan kasseja ja niiden ompelemista ja koko idea oli tosi hauska! Eräänä päivänä sitten postilaatikosta löytyi iso kuori, josta paljastui...

Mun oma täydellisen ihana kesäkassini! Toivoin kokoa, ja sitä sain. Yksi väritoiveistani oli turkoosi, sitäkin sain.


Toivoin taskuja, ja toiveeni toteutettiin :) Taskuista löytyi myös jotain kivaa mukuloillenikin. Huomatkaa takimmaisesta taskusta pilkottava vaippa :D Vaippatasku siis, loistoidea!


Sangat on kankaaseen taydellisesti istuvat nahkaiset, joista kassia on hyvä kantaa. Kassi sulkeutuu vetonyöreillä. 

Tämän kassin sain Matonkuteelta jonka löydät blogista Mun Sun Meitin. Kiitos!

Ja mitä lähetin?


Toiveiden suhteen oli kassin vastaanottaja kaikin puolin avoimin mielin. Kertoi pitävänsä kirkkaista väreistä, ja mitä löysinkään! Omasta mielestäni tämä kangas oli varsinainen herkku.

Etupuolelle tein kaksi taskua, joihin mahtuu vaikka pieni käsityö mukaan. Taskun yläreunassa on kuja, jossa kulkee kuminauha. Tasku on myös vuoritettu joten siitä tuli oikein siisti :)

Sisäpuolellakin pieni tasku johon voi vaikka kännykkänsä sujauttaa :) Tästä tuli kyllä itselle mieleinen, toivottavasti myös saajalleen joka on Tanja blogista Käsitöitä, lasten elämää ja puutarhaunelmia

Tämä oli mukava kokemus, kumpa tällaisia vaihtoja olisi enemmänkin erilaisilla teemoilla :)

10 kommenttia:

 1. Ihanan kassin olet saanut. Todella herkun värinen! Ja tuo sinun tekemä kassi <3. Itse en välitä vihreästä, mutta tuo vihreä on kyllä erittäin kaunis.

  minkäslaista vaihtoa haluaisit? ;)
  Taikapallo-vaihtoa tässä suunnittelen ennen kuin seuraava sny-kierros alkaa, mutta katsellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein mitä vaan voikaan keksiä; pussukkaa, hattua, kirjanmerkkiä, patalappua, lelua, ihan mitä vain :-) Mikä on taikapallo?

   Poista
 2. Oikein kauniin kassin olet saanut. Ja minulle tekemäsi on aivan ihana. Rakastan limen ja valkoisen yhdistelmää. Oikein tyytyväinen olen ja aivan varmasti tulee laukku käyttöön. :D Kiitoksia paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että kassi on mieluinen! Meinasi vähän jännittää :-)

   Poista
 3. Teitpä ihanan pirteän kassin parillesi =D
  Oikea karamelli.
  Mukavaa kassikesää sinulle!!

  VastaaPoista
 4. Ihan kassi, todella kaunis. Kiinnostaa nuo sangat oliko valmiit vai mistä hankittu. Oli todella piste i:n päälle. -kissatyttö-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoittanet tuon turkoosin kassin sankoja? Taitavat olla valmiina hankitut, mutta en tiedä että mistä. Kannattaa tarkempia tietoja kysäistä yllä kommentoineelta Matonkuteelta :-)

   Poista
 5. Heitinpä sinulle kesäleikkisen tunnustuksen. Käyppä nappaamassa blogistani oma koppi =D

  VastaaPoista
 6. Täytyy kyllä sanoa, että kokonaisuudessaan blogisi on todella kivaa luettavaa :) Ilo vierailla täällä, täytyy ryhtyä jatkossakin seurailemaan puuhastelujasi ;)

  VastaaPoista

Ilahdun sanoistasi :)