maanantai 14. toukokuuta 2012

Apinoita

Meidän pienimmäinen (7,5 kk) viihtyy vielä öisin rinnalla. Tein imetyspaidan yöpaidaksi, mutta en tykännyt käyttää sitä, se tuntui hankalalta. Teimpä sitten yökäyttöön topin, jossa on tarpeeksi suuri kaula-aukko jotta tissin saa tarpeen tullen kätevästi sieltä esiin :D Kuitenkin toppi on niin napakka että myös tarpeen tullen pysyy "liivinsuojus" paikoillaan. Ja tämä malli toimii mulla paremmin. Tähän piirsin kaavan jostain vanhasta topista. Apinakangas on ihan hauskaa, muttei kuitenkaan niin hauskaa, etteikö sitä raaskisi käyttää koekappaleisiin tai yökkäreihin :) Tämän tekemisessä oli ehdottomasti hauskinta se, että kun kanttauksia on noin paljon, oli paljon neulattavaa, joka on ihan hämmästyttävän hauskaa puuhaa... Pieni apuri on toki kaikessa mukana, kuvan nappaamisessa piti olla nopea, poika nimittäin nappas paidan syleilyynsä myös nopeasti :)


Seuraava kokeilu tehtiin myös apinakankaasta. Tunika on tehty bohemian (bohemia? bohemian? mikä sen nimi on?) kaavalla, jonka ystävällinen oe:läinen mulle piirsi. Tämän tein koossa 40, mutta sitä piti kavennella, ehkäpä ilman saumanvaroja olisi ollut hyvä. Mutta nuo hihat... Ohjetta mulla ei tähän ollut, joten tein niinkuin mitä kaavasta ymmärsin, ja näistä tuli tällaiset puhvivihat. En tykkää!!! En sitte. Onkohan noita enää pelastettavissa, ja miten muokkaan seuraavaan hihaa jottei tartte tehdä noin? Kyllähän tämä kotona menee, nytkin on päällä, mutta eihän tällä kuosilla nyt muutenkaan tarttis mihkään ihmisten ilmoille lähteä :D


Meillä on rakennettu eilen majaa. Tontilta ja varastoista löytyy kaikenlaista turhaa puutavaraa, josta isi on luvannut poikasten kanssa majaa rakentaa. Työhön käytiin eilen, ja paljon jo tuli valmista. Poikaset olivat niin onnesta soikeina kun pääsivät naulaamaan ja hiomaan :) Pienimmäinen katseli ikkunasta ja hihkui :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun sanoistasi :)