maanantai 2. maaliskuuta 2015

Keskeneräisiä, tuunauksia, korjauksia

Edellisen postauksen tunika on ollut jo jonkun aikaa valmiina, odotellut vain silitystä ja kuvausta. Innostus sen bloggaamiseen päättyi siihen kun ei se ollutkaan sopiva. 

Nyt en olekaan hetkeen ommellut, tai tehnyt mitään muutakaan. Sain viime viikolla diagnoosin oikean olkapään kiertäjäkalvosimen tulehduksesta, joka on vaivannut melkoisesti. Eilen kuitenkin puuhailin jotain pientä. 

Esikoinen on jo tovin pyydellyt uutta unihaalaria, kun edellinen on käynyt pieneksi. Halusi sen EPOlaisten omasta lauta -kankaasta. Leikkelin tämän jo ennemmin, nyt kasasin. Kaava on alunperin Ottobren jostain 120 senttisestä suurennettu, nyt mittailin poikaa ja suurensin taas. Tämä on jotain 150 sentin luokkaa, ehkä? Siitä tuli vieläkin iso ja leveä, mutta poitsu ei halunnut muuttaa siitä mitään vaan sanoi että on kiva kun on väljä. Itse valitsi pinkit resorit.Ompelupöytäni alla on koppa, johon on kertynyt korjattavia ja keskeneräisiä vaatteita. Päätin ottaa härkää sarvista ja korjasin yhdet olohousut ja parit isännän farkut, joista oli taskut menneet rikki. Nuorimmaisen housut on alkaneet käydä lyhyiksi, mutta yläosasta ovat vielä hyvät, joten... Vähän resoria ja taas on housuvarasto kuin uusi. Itse poikanen valitsi värejä, mustiin housuihin tiesi heti että haluaa pinkit resorit :)


Sellaista. Olkapää kipeytyi näistäkin operaatioista, taitaa olla viisasta vielä lepuutella, sairaslomallakin kun olen. Huomenna aloitan loman, ja lähdetään lasten kanssa käymään laivalla. Kiva kun on jotain mitä odottaa! 

Kivaa kevään odotusta myös sulle ♥  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun sanoistasi :)