sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Syksy!

Viime aikoina on käsitöiden tekeminen jäänyt vähemmälle. On tuntunut, että kun selviää töistänsä ja jonkinasteisesta kodinhoidosta, siinä on tarpeeksi. Siirtyminen takaisin kolmivuorotyöhön on vaatinut veronsa. Muutama mukava geokätköilypäivä on syksyyn kuitenkin mahtunut. Viikko sitten tuli 300 löytöä täyteen, jee! :)


Tämä on upea harrastus! Katsokaapa vaikka, minkälaisissa maisemissa viime sunnuntaina olen isäni kanssa pyörinyt Raippaluodossa.


Näiden kuvien upea puu löytyy vähän lähempää kotoa, kätkö sielläkin ;)


Eräänä aurinkoisena sunnuntaina näpertelin tikkujen, sammalten ja oksien parissa. Syntyi sinkkisankoon pieni maisema.
Ihana syksy!

Olen minä tänään ommellut, kun kokoonnuimme taas LANittelemaan ison akkaporukan voimin. Siitä sitten tuonnempana ;)


ps. Jos haluat seurata lähinnä geokätköilyyn ja muihin luontokuviin keskittyvä Instagram -galleriaani, löytyy se täältä, nimellä helunanhelmet :)

8 kommenttia:

 1. Ihania maisemia!
  Meillä on tässä lähellä monta geokätköä, mutta mikä on meitä lähimpänä, niin ei olla vieläkään löydetty o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kuulla muidenkin harrastavan tätä lajia :) Lähikätkö on vissiin sitten hyvin ovela -se on musta mukavaa, oon vähän jo kyllästynyt niihin peruspurkkeihin. Vaikka toisaalta oma arvonsa niilläkin on. Meillä on yksi piilotettuna, seuraavaksi tekisi mieleni keksiä jotain oikein ovelaa/hauskaa/kivaa/erityistä, vielä on mietinnän alla :)

   Poista
 2. Voi tuollaiset asetelmat on just niitä parhaita. Lapsetkin sisahtaa tutkimaan mitä siellä näkyy. Ja ihan parasta kun joskus jo tutuksi tulleeseen asetelmaan lisää jonkin pikkujutun lisää. Mielikuvitushan siinä lähtee katsojalta ihan uusille urille.
  Geokätköily on jotenkin nyt pinnalla kun sitä harrastaa yks jos toinenkin. Siitä en itse mitään oikeastaan tiedä mutta hauskaa tuntuu harrastajilla olevat. Upea päivä oli teilläkin hienoissa maisemissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Kätköily on tosiaan ollut viimeaikoina pinnalla mediassakin. Hauskaa se on, ja tulee nähtyä sellaisia paikkoja joita ei muuten tulisi nähtyä!

   Poista
 3. Aivan mahtava tuo ämpärijuttu!

  VastaaPoista

Ilahdun sanoistasi :)