maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kesäkassivaihto

Osallistuin jälleen Heidin Aherrukset -blogin kesäkassivaihtoon. Sain oman kassini jo viime viikolla, nyt se vasta kuitenkin ehti blogiin saakka hypätä :) Kassin on ommellut 5ara Handmade by 5ara -blogista. Kassissa on ihanat värit, se on sisältä vaaleanpunainen ja siellä on tasku kännykälle ja toinen vetoketjulla varustettu tasku. Kylkiäisinä sain useita pusseja teetä :) Kiitos!


Tässä oma ompelukseni, jonka sai Saila. Tämän kanssa meinasi käydä vähän hassusti. Olin jostain syystä olettanut että kassien deadline on heinäkuun puolen välin tienoilla. Kauhukseni (ja onnekseni!) huomasin päivää ennen että seuraavana päivänä kassi pitäisi olla jo matkalla... Kassin saajan toiveissa oli noin A4:n kokoinen laukku pitkällä kantohihnalla, sitä tuleman piti. Mihinkään kikkailuun ei ollut aikaa, suunnitelmissa oli kyllä vetoketjua ja taskua ja muuta, mutta nyt mentiin yksinkertaisella tyylillä. Sentään pienen nepparin laitoin kiinnitykseksi. Toivottavasti kassi on saajalleen mieluinen.


Tämä on pakko esitellä! Se on esikoisen nyt ekaluokan keväällä koulun kässätunnilla ompelema tyyny. Eikö aika magee, ja selkeästi tunnistettavissa? :) Äiti on tosi ylpeä pojasta :)4 kommenttia:

 1. Hei, kiitos kassista kassi tuli perille ja heti pääsi käyttöön :) mieleinen on. Kiitos myös pienokaisen piirroksesta :)

  VastaaPoista
 2. On nuo sinun saamasi ja antamasikin hienot, mutta hellyyttävää käsityötä on ehdottomasti esikoisen työ :)
  Syystäkin olet ylpeä!!
  Ja minä olen sitä puolestasi myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on myös ihanaa, minkälaisella ylpeydellä lapset itse esittelevät äidille näitä aikaansaannoksiaan. Varsinkin ne lahjaksi tehdyt, kun eivät meinaa nahoissaan pysyä kun pitää odottaa että äiti avaa paketit :D

   Poista

Ilahdun sanoistasi :)