lauantai 1. kesäkuuta 2013

Laiskamato ilmoittautuu!

Ollaan täällä hengissä ja tehtykin jotain, tämä bloggaaminen on vain vähän jäänyt... Ensin en millään saanut aikaiseksi kuvata niitä mitä oon tehnyt, kun olivat joko päällä tai pesussa. Sitten en saanut aikaiseksi siirtää niitä kamerasta koneelle. Sitten vielä tämä bloggaus on jäänyt, kun en saanut aikaiseksi tarkistaa kaavoja :P

Aloitetaampa tästä. Tämä on tehty jo huhtikuun alussa Eteläpohojalaasten ompelulaneilla ja viimeistelty pikkuhiljaa kotona. Kaava löytyi Ottobresta 4/2012. Muokkasin vetoketjun menemään suoraan haaraan, kun alunperin se olisi mennyt viistosti kohti polvea. Ajattelin ettei se välttämättä tunnu kovin kivalta leikkiessä kun helposti tulee kontattua tms. Tämä on kokoa 92.


Sen verran muokkasin myös että vuoritin hupun. Tämä kangas on ollut kaapissa kuukausikaupalla. Tiesin heti mitä siitä teen, toteutuksen kanssa on vain ollut hieman viivettä...


Pikkukaveri on ollut tyytyväinen uuteen pukuunsa :)Keväämmällä käytiin vanhalla myllyllä, jonka pihassa oli paljon kotiloetanoita ja tällainen kaverikin löytyi. Sitä piti ihastella kovasti :)


Seuraava postaus tulee pian, sillä olen saanut kuvattua ja jopa siirrettyä koneelle kuvat, mutta nyt täytyy lähteä hakemaan esikoisen ekaluokan päästötodistusta <32 kommenttia:

  1. Ihana =D

    Tuo kuva juuri juoksuun lähtevästä murusesta on kyllä niin suloinen. Voin vain kuvitella sen riemun äänen tuossa tilanteessa :)

    VastaaPoista

Ilahdun sanoistasi :)