lauantai 24. marraskuuta 2012

Peruskauraa

Monenlaista pientä on tullut surauteltua tässä viime aikoina, mutta eipä niitä ole yksikseen viitsinyt blogata. Tässäpä siis pläjäys :)

Ekana pipo mätsäämään omaan syystakkiini. Tästä tuli niin mun lemppari, voisimpa kulkea pipa pääs kaiken aikaa :) Mausteena vähän nauhaa, nappia ja pitsiä.


Pikkumiehen yksivuotiskuviin ompelin edellisenä yönä ihan peruspaidan. Tämän kaava oli jostain tämän vuoden Ottobresta, nyt en vain muista mikä numero. Kaivelen tiedon myöhemmin :) Tämä on tehty 92 -koolla ilman saumanvaroja ja vähän lyhyemmillä hihoilla, ja silti ihan hyvä tuolle tavallisesti 86 -koon kamppeita käyttävälle jäpikälle.


Keskimmäinen 5v tahtoi ommella kassin. Itse suunnitteli ja mittanauhan avulla päätti mitat ja toki valitsi kankaat. Jaksoi jopa osallistuakin; piirsi ja leikkasi pari osaa ja istui sylissä ompelemassa tovin. Sitten tuumas että "ompele sä äiti se loppuun" ja äiti teki työtä käskettyä :) Kassissa kuljettelee tavaroita eestaas, milloin mitäkin aarteita tai puuhaa automatkoille.


Pitäähän kassissa toki tasku olla.


Siskon tyttösille ompelin tuliaisiksi muumikassit, tykkäävät Muumeista kovasti. Vuoreksi pääsi söpö vanha ja pehmoinen tyynynliina. Olivat typykät tyytyväisiä :)


1 kommentti:

Ilahdun sanoistasi :)